Ricky terug op kop!

13 jan 2010 | pascal

In reeks 1 van het clubkampioenschap verloor Pascal zijn partij tegen Patrik en daarmee ook de koppositie. Ricky en Nikolaas deelden de punten, waardoor Ricky de kop overneemt. De clubkampioen zal zeer waarschijnlijk wel in dit trio zitten. Alain versloeg Roger en nadert daarmee de top 3.

In reeks 2 was het uitkijken naar de topper tussen Tobias en Richard, die laat op de avond in het voordeel van Tobias werd beslist. Frank blijft tweede na remise tegen Jan. Oleg blunderde tegen Wim en Eddy en Carlo berustten op een onvermijdelijke remise.

In reeks 3 lijken de kaarten definitief geschud. Quinten versloeg Marcel, terwijl dichtste achtervolger Guy de punten deelde met Luc. Quinten staat nu 2 punten voor, én een partij minder gespeeld. Jef en Herman versloegen respectievelijk Jef en Paul.

Ook in reeks 4 valt alles stilaan in zijn plooi. Dries nam de maat van Kenneth en lijkt zo stilaan op weg naar zijn tweede reekstitel in twee jaar tijd.

Ook veel duidelijkheid in reeks 5: Geert, Bart en Jan wonnen hun partije. Daardoor is meteen ook al duidelijk hoe de reeksen 5a en 5b van de terugronde zijn samengesteld. Frank, Ghislain, Rudy, Bart en Geert zullen vanaf 9 februari onder mekaar mogen uitmaken wie reekswinnaar wordt.

RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube  Picasa 

Clubavond

2 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

1 jaar geleden

10 jaar geleden

Fotoalbum

Handig