CORONA-UPDATE 05/01 Zilveren Toren gaat niet door - Dinsdagavondschaak gaat door - Interclub ronde 16/01 uitgesteld - Jeugdschaak op zondag mag nog niet heropstarten.

Derde viertallentoernooi

13 jan 2021 | pascal

Het is alweer van augustus geleden dat het tweede viertallentoernooi startte. Er zijn daarvan nog 2 partijen tussen Carlo en Herman lopende, maar daarop gaan we niet wachten om met een derde editie te starten.

Voor wie nog niet eerder meespeelde: het betreft een correspondentietoernooi met een bedenktijd van maximum 5 dagen per zet.

Alle deelnemers zullen in groepjes van 4 gelijkwaardige spelers (dat zal deze keer bepaald worden door een combinatie van je echte ELO en je correspondentierating op LiChess) worden geplaatst en tegen elk een partij met wit en zwart spelen. Wie de beste score haalt uit de 6 partijen wordt de kampioen van het viertal. De partijen zullen allemaal gelijktijdig op LiChess gespeeld worden, en via onze SKOG-site zal je al deze partijen kunnen volgen.

Praktisch:

Voor donderdag 28 januari 14u dien je een account te hebben op LiChiess en aangemeld te zijn via dit formulier. Heb je problemen om een account aan te maken, laat het dan weten aan de toernooileider. Een deelnemerslijst volgt nog.
Vrijdag 29 januari in de loop van de dag volgt de indeling van de viertallen en om 20u start het toernooi. Je dient op dat ogenblik aanwezig te zijn op LiChess. Als je er niet kan zijn op dat ogenblik, laat het dan weten.
Voorafgaand krijgen alle deelnemers nog een gedetailleerde uitleg toegezonden hoe het toernooi praktisch gaat starten.

RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube 

Skotto

21 gokken geregistreerd

Laddertoernooi

Verplichte aanmelding

8 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

Afgelopen partijen 4TT

1 jaar geleden

10 jaar geleden

Fotoalbum

Handig