Jef wint reeks 4!

27 maa 2019 | pascal

Een overvolle speelzaal, veel partijen voor het Clubkampioenschap en het Laddertoernooi, een mengelmoes van anciens en nieuwkomers, mannen en vrouwen, jong en oud, daar krijgt een toernooileider steeds een warm hart van. Zeker als er dan nog eens heel wat belangrijke uitslagen vallen.

Een korte blik op de reeksleiders:

In reeks 1 had Daniel nog wat partijen in te halen. Die is hij nu met succes aan het bijwerken zodat hij na zijn winst tegen Tobias voor het eerst dit seizoen aan de leiding komt. Voor achtervolgers Pascal en Tony wordt het - tja - achtervolgen.

In reeks 2 voert Mart de reeks aan, maar eigenlijk gaat de strijd vooral tussen Carlo en Jan die nog partijen moeten inhalen. Carlo verloor echter van die andere Jan zodat het er voor Jan plots zeer goed begint uit te zien. 

In reeks 3 een gelijkaardig scenario. Leider Alejandro kon zijn leidersplaats verzilveren maar moest de duimen leggen tegen Tony waardoor Enrique plots terug mee doet. Als Enrique zijn laatste partij kan winnen, wordt het scheidingspunten tellen!

In reeks 4 kon leider Jef het laken wel definitief naar zich toe trekken. In de topmatch tegen Arno nam Jef het volledige punt en verzekerde zich van de reekswinst. Proficiat, Jef!

Verder nog even melden dat de stand van het Laddertoernooi wordt aangevoerd door nieuwkomer Wijnand en dat je nog kan inschrijven voor de Beker Adams!

RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube  Picasa 

Skotto

23 gokken geregistreerd

Laddertoernooi

0 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

1 jaar geleden

10 jaar geleden

Fotoalbum

Handig