Eerste SKOG Stapjestoernooi > Inschrijven

Clubkampioenschap

8 feb 2017 | pascal
Clubkampioenschap

Doordat Pascal en Patrik (al was daar voor laatstgenoemde deze keer een stevige portie geluk voor nodig tegen Tony) de overwinningen aaneen blijven rijgen, krijgen we een uiterst boeiende eindstrijd te zien in de eerste afdeling van het clubkampioenschap. Ook Frank blijft zich stevig mengen in het debat.
In de tweede afdeling is er voor het eerst een kloofje waar te nemen. Luc won niet zonder slag of stoot van Herman, terwijl Carlo in een uiterst interessant eindspel een matcombinatie miste en het punt bij Jan achterliet. Met nog 3 partijen te gaan, heeft Luc 1,5 punt voorsprong op Carlo.
De topper in 3.1 tussen Heidi en Yannick eindigde na een mooie strijd in het voordeel van Yannick. Voor Yannick ligt nu de weg open naar promotie naar reeks 2. 

RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube  Picasa 

Skotto

35 gokken geregistreerd

Laddertoernooi

0 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Fatal error: Uncaught Exception: String could not be parsed as XML in /customers/3/8/f/skoudegod.be/httpd.www/kolom2.php:223 Stack trace: #0 /customers/3/8/f/skoudegod.be/httpd.www/kolom2.php(223): SimpleXMLElement->__construct('') #1 /customers/3/8/f/skoudegod.be/httpd.www/index.php(264): include('/customers/3/8/...') #2 {main} thrown in /customers/3/8/f/skoudegod.be/httpd.www/kolom2.php on line 223