GEEN CLUBAVOND VANAVOND! De preventiedienst van de stad Mortsel wil deze week nagaan welke activiteiten nog mogelijk zijn, maar zet tot dan alle activiteiten met onmiddellijke ingang stop. Hopelijk snel meer duidelijkheid, ook voor de Interclub-competitie zondag...

Interclub: eerste punten voor SKOG 3 en 4

21 nov 2011 | jan

Met zijn eerste zege heeft SKOG 4 zich tijdens de vierde Interclubronde van de laatste plaats weg gespeeld. Dat deed ook SKOG 3, door gelijk te spelen. Het scheelde niet veel of alle zes teams van onze club hadden matchpunten gesprokkeld, maar SKOG 2 verloor met het kleinste verschil. SKOG 1 en SKOG 6 wonnen, terwijl SKOG 5 gelijk speelde.

Deze ronde was er een met enkele opvallende individuele prestaties. Tegen Schoten 1 kreeg SKOG 1 een forfaitpunt cadeau op bord 3, maar Jan T deed daar een onverhoopt punt bij door overtuigend te winnen van Stefan Beukema, die in de elitereeks van het jongste BK nog twee GM's had geklopt maar zondag duidelijk een offday had. Voor SKOG 2 maakte Jan V remise tegen een 2000-plusser. En Karel rijfde voor SKOG 5 een punt binnen door in de later uurtjes op knappe wijze een stelling te winnen met D+P tegen D+L (en wat pionnen natuurlijk). En dan vergeten we allicht nog enkele prestaties. Al bij al een prima ronde voor onze club!

RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube 

Skotto

8 gokken geregistreerd

Laddertoernooi

Verplichte aanmelding
(max 10 op 30/11)

0 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

Afgelopen partijen 4TT

1 jaar geleden

10 jaar geleden

Fotoalbum

Handig