Reactie lezen/toevoegen

Paringstabel Beker Adams

  De eerste dinsdag van mei start het Bekertoernooi en de volledige paringstabel is opgemaakt. De acht reekshoofden zijn nog een weekje extra vrijgesteld. Op 31 mei kennen we de winnaar. Bekijk hier de volledige tabel.

Mijn reactie

5 reacties op dit artikel

 • 5. 26 april 2022 17:34 - Mark V
     over het open tornooi van Brasschaat gesproken... iemand een idee of dat dit jaar door gaat? Ik vind er niks over terug en ze reageren niet op mijn mail
   
 • 4. 26 april 2022 8:26 - Jan T
     Klopt, dat is het tempo. Je had dus inderdaad de winst kunnen claimen.
   
 • 3. 25 april 2022 17:55 - Patrik B.
     Het is toch zo dat de Interclubmatches gespeeld worden aan het Fischertempo,hetzelfde tempo,dat de Schaakkring van Brasschaat gebruikt voor zijn Open Tornooi ?
  Dit houdt o.a. in dat de eerste 40 zetten dienen gespeeld te worden in 90 minuten plus increment van 30 seconden per zet vanaf zet 1.Daarna komen er 30 minuten K.O. bij tot einde van de partij,juist toch ?
  Welnu,in mijn Interclubmatch van zondag tegen Antonia Simek (DT Leuven 2) heeft mijn tegenstandster bij de eerste tijdnoodcontrole slechts 28 zetten uitgevoerd.Zij heeft bijgevolg in eerste instantie de partij verloren door tijdsoverschrijding,toch ?Ik ben wel vergeten de overwinning op te eisen.Geen zorg,want enkele zetten later gaf ze toch op.
  Graag wat meer duiding hierover,a.u.b.
   
 • 2. 25 april 2022 13:12 - Patrik B.
     Opdracht volbracht,zo zou je het succes van zowel Skog 1 als van Skog 2 omschrijven.Skog 1 won,voor de eerste keer dit seizoen en daarom : Proficiat.
  Skog 2 kreeg met DT Leuven 2 een hapklare brok voorgeschoteld.De ploeg had zich gelukkig niet versterkt en dat liet zich ook gelden in het eindresultaat.(3-0,=1).
  Als eerste was Herman Callens klaar ,als zwartspeler,in een Koningsindische partij.Daarna haalde Maarten Jacobs het winstpunt binnen.Als derde versloeg Patrik Broekmans zijn tegenstandster.Het meisje gebruikte zeeen van bedenktijd in een toch niet moeilijke stelling om dan nipt de eerste tijdcontrole te halen,waarna ze prompt een stuk wegblunderde.Als ze niet geblunderd zou hebben,zou ik de partij desnoods wel op tijd gewonnen hebben,want ik zou de partij,die iets beter voor mij stond,tot het einde hebben uitgemolken.
  Als vierde behaalde Carlo Doossche een remise;de hele tijd stond de partij (Engelse opening) gelijk.
  Hiermee hebben we het degradatiegevaar afgewend.

   
 • 1. 23 april 2022 10:57 - Hugo Poelvoorde
     Top ! Benieuwd welke kleur ik zal krijgen...
   
RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube 

Laddertoernooi

Verplichte aanmelding

6 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

Afgelopen partijen 4TT

1 jaar geleden

10 jaar geleden

Fotoalbum

Handig