Reactie lezen/toevoegen

Overlijden Frans Cox

  We ontvingen van zoon Piet het droevig bericht dat Frans Cox het voorbije weekend is overleden in zijn slaap. Toen SKOG in 1965 werd opgericht was hij één van de stichtende leden die SKOG mee boven de doopvont hield. Zonder die ambitieuze stichtende leden van 1965 was er geen SKOG geweest, zaten wij nu in 2021 op dinsdagavond niet gezellig samen te schaken in Mortsel.

  Frans werd in dat openingsjaar derde in het clubkampioenschap en slaagde er in 1972 de titel van clubkampioen te behalen. (zie eregalerij)

  Via de Facebook-pagina van onze club volgde Frans nog steeds het reilen en zeilen van onze club en in 2015 was hij ook zelfs één van hoge gasten van het 50-jarig jubileum van onze club.

  Op de foto uit die beginjaren zien we vlnr René Torreele, Eddy De Kaey, Frans Cox, Staf Maes (boven) en Gérard Heynen, Hubert Bonjé en voorzitter Marcel Adams (onder)

  We wensen familie en vrienden veel sterkt toe bij het overlijden van Frans.

Mijn reactie

2 reacties op dit artikel

 • 2. 7 december 2021 15:09 - Michel Van der Stappen
     Ook mijn deelneming aan zijn familie. Toen ik nog een jonge speler was zijn we vaak samen onderweg geweest naar wedstrijden, en Frans had altijd machtige verhalen te vertellen... een bijzondere man.
   
 • 1. 6 december 2021 12:59 - KennethC
     Mijn deelneming aan familie en vrienden
   
RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube 

Skotto

21 gokken geregistreerd

Laddertoernooi

Verplichte aanmelding

8 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

Afgelopen partijen 4TT

1 jaar geleden

10 jaar geleden

Fotoalbum

Handig