Reactie lezen/toevoegen

Vierde Viertallentoernooi

  Tijdens Corona was het noodgedwongen een alternatieve manier om nog te kunnen schaken, maar omdat het toernooi zo fel gesmaakt werd starten we vrijdag 8 oktober een vierde editie van het Viertallentoernooi (4TT). Voor wie nog niet eerder meespeelde: het betreft een correspondentietoernooi met een bedenktijd van maximum 5 dagen per zet.

  Alle deelnemers zullen in groepjes van 4 gelijkwaardige spelers worden geplaatst en tegen elk een partij met wit en zwart spelen. Wie de beste score haalt uit de 6 partijen wordt de kampioen van het viertal. De partijen zullen allemaal gelijktijdig op LiChess gespeeld worden, en via onze SKOG-site zal je al deze partijen kunnen volgen.

  Praktisch:

  • Voor donderdag 7 oktober 14u dien je een account te hebben op LiChiess en aangemeld te zijn via dit formulier. Heb je problemen om een account aan te maken, laat het dan weten aan toernooileider Pascal. Een deelnemerslijst volgt nog.
  • Vrijdag 8 oktober in de loop van de dag volgt de indeling van de viertallen. Om 20u start het toernooi. Je dient op dat ogenblik aanwezig te zijn op LiChess om de partijen samen op te starten! Als je er niet kan zijn op dat ogenblik, laat het dan weten.
  • In aanloop van het toernooi krijgen alle deelnemers nog een gedetailleerde uitleg toegezonden hoe het toernooi praktisch gaat starten.

Mijn reactie

2 reacties op dit artikel

 • 2. 6 oktober 2021 15:36 - Pascal
     Ondertussen zijn Jan T'Sas, Rudi Lauwers, Herman Callens, Philip Wesseling en Marco Janssen er ook bij gekomen en zijn er 14 deelnemers. Het zou mooi zijn als we aan 16 geraken. Nog 2 plaatsen vrij dus!
   
 • 1. 28 september 2021 15:32 - Pascal
     Deze 9 Skoggers schreven zich al in: Pascal De Kaey - Jan Viaene - Hugo Poelvoorde - Kenneth Cauwenberghs - Heidi Deswert - Frank Ketels - Wouter Schuurbiers - Carlo Doossche - Wijnand Dobbinga
   
RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube 

Skotto

45 gokken geregistreerd

Laddertoernooi

Verplichte aanmelding
(max 16 op 19/10)

14 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

Afgelopen partijen 4TT

1 jaar geleden

10 jaar geleden

Fotoalbum

Handig