Reactie lezen/toevoegen

Mondmaskerplicht vervalt

    Vanaf nu is het niet langer verplicht tijdens schaakpartijen en in de schaakzalen een mondmasker te dragen. Uiteraard blijven we voorzichtigheid aanmanen. Wie zich comfortabeler voelt bij het dragen van een mondmasker willen we graag aanmoedigen om dit te blijven doen. Omdat we met z’n allen klokken en stukken aanraken, willen je ook vragen handhygiëne na te leven; we voorzien daarvoor in alcoholgel.

    Een mondmasker is nog wel verplicht als je de zalen verlaat. Dat geldt ook als je het Theatercafé binnenwandelt; daar gelden de regels voor de horeca (geen mondmasker zodra je aan een tafeltje zit, wel als je je verplaatst). In de schaakzalen zullen we altijd een of meer ramen openzetten voor de verluchting.

    Omdat zowel de grote als kleine zaal permanent in gebruik zijn, is er voorlopig geen aparte ruimte meer om partijen na afloop te analyseren, tenzij dat kan gebeuren zonder andere spelers te storen (wat echter niet evident is). Wel willen we nieuwe spelers aanmoedigen om hun partijformulier na afloop bijvoorbeeld mee te geven aan een van de bestuursleden of lesgevers van de volwassenencursus. Aarzel niet, we zijn er allemaal om het schaken beter te beheersen.

    In oktober starten we bovendien met een nieuw Viertallentoernooi (correspondentieschaak), waardoor er meer speelgelegenheid zal zijn.

Mijn reactie

0 reacties op dit artikel

RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube  Picasa 

Skotto

53 gokken geregistreerd

Laddertoernooi

Verplichte aanmelding
(max 10 op 28/09)

8 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

Afgelopen partijen 4TT

1 jaar geleden

10 jaar geleden

Fotoalbum

Handig