Reactie lezen/toevoegen

Opstellingen

  Na 2 weken verschillende opstellingen te hebben uitgetest, laten we op dinsdagavond drie manieren toe om te schaken.

  Opstelling 1: De standaard-opstelling zoals we ze kennen, waarbij elke speler uiteraard een mondmasker draagt.

  Opstelling 2: Met dubbele borden en tafels, ook met mondmasker. Een speler die zijn partijen zo wenst te spelen, laat dit weten aan de toernooileiding. Alle partijen tegen deze speler zullen dan op deze manier worden gespeeld.

  Opstelling 3: Met een enkel bord, maar met een spatscherm. Een mondmasker is dan alleen nodig als je rondwandelt. Dit kan enkel indien beide spelers dit willen. Het aanbod van deze schermen is nog beperkt, daarom krijgen brillendragers voorrang.

Mijn reactie

6 reacties op dit artikel

 • 6. 24 september 2020 8:34 - Pascal
     Nog een aanvulling hierop nav van een ontvangen suggestie. Uiteraard is het toegestaan - en in het geval van de opstelling met het spatscherm misschien zelfs aangeraden - om te spelen met een wegwerphandschoen. Daarnaast blijft het natuurlijk ook aangewezen af en toe de handen te ontsmetten met de daarvoor voorziene gel.
   
 • 5. 22 september 2020 8:32 - Pascal
     Je naam stond er inderdaad 2 keer bij, maar dat is ondertussen opgelost.
   
 • 4. 22 september 2020 0:30 - Herman Callens
     Niets van gemerkt of (nog) te merken, Patrik. Ik heb mij maar één keer aangemeld, zeker weten, en alle keren dat ik het lijstje sindsdien heb bekeken, stond ik er maar één keer bij. Ik weet natuurlijk niet wat er te zien is als ik niet kijk, misschien zit de kat van Schrödinger er wel voor iets tussen.
   
 • 3. 20 september 2020 20:04 - Patrik B.
     Herman Callens,je staat tweemaal aangemeld voor het laddertornooi voor aanstaande dinsdag...
   
 • 2. 17 september 2020 10:59 - Pascal
     Dat is gebeurd, Hugo. Een uurtje geleden is er een e-mail vertrokken naar alle leden die nog niet zijn ingeschreven. Met daarin inderdaad een link naar dit artikel met de foto. Great minds... Ik verwacht nog wel wat inschrijvingen en de reeksindeling is voorlopig. Afhankelijk hoe het uitkomt worden de reeksen aangepast zodat iedereen verzekerd is van voldoende tegenstanders :-)

   
 • 1. 17 september 2020 10:53 - Hugo Poelvoorde
     Misschien dit artikel, met de duidelijke foto's, in een mail rondsturen naar de leden om hen aan te zetten nog in te schrijven voor het CK - anders zitten Koen en ik wat eenzaam in groep 4 ;)

   
RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube  Picasa 

Laddertoernooi

Verplichte aanmelding

0 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

Afgelopen partijen 4TT NEW

1 jaar geleden

10 jaar geleden

Fotoalbum

Handig