Warning: time() expects exactly 0 parameters, 1 given in /customers/3/8/f/skoudegod.be/httpd.www/commentaar_add.php on line 46

Reactie lezen/toevoegen

SKOG 1 en 2 en 4 promoveren!

  De Zilveren Torencompetitie van 2019-2020 is definitief stopgezet, dat heeft de Liga Antwerpen beslist. Het bleek niet realistisch de slotronde(n) nog tijdig te organiseren. Daardoor wordt de stand na ronde 7 resp. 8 meteen de eindstand en dat heeft voor onze club het prettige gevolg dat drie van onze vier teams promoveren. SKOG 1 neemt na een jaar onderbreking opnieuw zijn plaats in eerste afdeling in. SKOG 2 stijgt naar tweede afdelng en SKOG 4 naar derde. Proficiat aan alle spelers! Het enige dat we voorlopig niet weten, is of de nieuwe competitie daadwerkelijk zal starten, zoals gewoonlijk in januari. Afwachten en intussen klinken op onze prestaties!

Mijn reactie

5 reacties op dit artikel

 • 5. 13 september 2020 23:28 - atal
     Btw zouden ze eindelijk wakker worden en ook de interclub afsluiten zelfde systeem als zilveren toren !
   
 • 4. 13 september 2020 22:43 - atal
     Kasparov zal enkel punten halen in dit systeem in gewoon bordschaak zou hij kansloos zijn. Wat hij ook weet daarom wil hij enkel 960 spelen . Je mag niet vergeten dat het schaken nu allemaal prep is wie heeft het eerste nieuwtje ... En Kasparov is ook om die reden gestopt hij vond en ik vind terecht dat het niet meer man tegen man is maar diepe computer analyses ...
   
 • 3. 13 september 2020 21:23 - Pascal
     De 'blunder' van Kasparov was omdat hij met zijn muis per ongeluk een premove had aangeklikt, in een betere stelling trouwens. En zonet had Svidler een 'slip of the mouse' tegen Carlsen. Voor de rest wel super om te volgen.
   
 • 2. 13 september 2020 19:05 - Jan V
     In welke SKOG ploeg speelt die Kasparov mee?
   
 • 1. 13 september 2020 14:48 - Patrik B.
     Kasparov heeft met wit in betere stelling verloren van Caruana;hij blunderde een loper weg omdat hij een schaak op zijn koning overzag.Ook in de blitzpartij verloor hij met wit van Caruana.Zou hij het schaken dan toch verleerd zijn ?
   
RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube  Picasa 

Laddertoernooi

Verplichte aanmelding

0 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

Afgelopen partijen 4TT NEW

1 jaar geleden

10 jaar geleden

Fotoalbum

Handig