Warning: time() expects exactly 0 parameters, 1 given in /customers/3/8/f/skoudegod.be/httpd.www/commentaar_add.php on line 46

Reactie lezen/toevoegen

Algemene Vergadering

  Nu dinsdag, 1 september, vindt de algemene vergadering plaats van onze club. We hadden gehoopt die in onze lokalen te kunnen laten plaatsvinden, maar corona heeft er anders over beslist. Daarom organiseren we de algemene vergadering online. Wat dit betekent: ga tegen 20 uur achter je laptop, pc of smartphone zitten en klik op deze link: www.skoudegod.be/toog

  Je komt dan in een virtueel lokaal terecht. Op je scherm, rechts onderaan, zie je o.a. vier vierkantjes. Als je daarop klikt, kun je alle aanwezigen zien. Met de ingebouwde micro in laptop of met een headset kun je ook zelf praten en dus deelnemen. Chatten kan ook.

  Op deze AV brengen we traditioneel verslag uit van onze werking van het afgelopen seizoen, en ook de prijsuitreiking zal niet ontbreken. Maar het belangrijkste onderdeel is de toekomst: wat brengt het nieuwe seizoen en hoe gaan we dat organiseren? Daarover krijg je heel wat nieuwe info. Later op de week wordt die informatie ook nog rondgemaild. Tot dinsdag!

Mijn reactie

3 reacties op dit artikel

 • 3. 2 september 2020 7:42 - Pascal
     Absoluut, Patrick. Het is zeker de bedoeling dat we op termijn terugkeren naar ons vertrouwd lokaal. En het café zal ook ooit wel terug openen.
   
 • 2. 1 september 2020 21:42 - Patrik B.
     Bestaat de kans dat we bijv. na een half jaar of 9 maanden opnieuw kunnen gaan spelen in ons vertrouwd lokaal in het Liebrechtcentrum ?En dat dat café opnieuw open gaat ? Of is de verhuizing definitief ?
   
 • 1. 1 september 2020 9:12 - Pascal
     Voor wie het nog niet door had: Vanavond tijdens de AV zal er heel wat nieuws aangekondigd worden. Zorg dat je er bij bent! Nog een tip voor als je geen pc ter beschikking hebt: ook via je smartphone kan je de AV live volgen. Daarvoor installeer je de app 'Jitsi Meet' en geef je de Room Name 'SkOudeGodMortselKoning' in. Tot vanavond!
   
RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube  Picasa 

Laddertoernooi

Verplichte aanmelding

0 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

Afgelopen partijen 4TT NEW

1 jaar geleden

10 jaar geleden

Fotoalbum

Handig