Reactie lezen/toevoegen

Herman wint poule B in 4TT

  Ook poule B levert een ongedeelde winnaar op: Herman had voldoende aan remise tegen Mart om een half puntje voor hem te eindigen. Op één partij in poule A na is het toernooi afgelopen. Het smaakt naar meer, deze 4TT-formule. Binnenkort meer daarover!

Mijn reactie

4 reacties op dit artikel

 • 4. 3 juli 2020 9:26 - Herman
     @ Quinten. Pech, inderdaad, want ongeacht het kleine materiële verschil was de partij echt nog wel "bezig". Misschien kunnen we ze bij gelegenheid ooit nog afwerken?

  @ Carlo: ik spreek je niet tegen, maar ik heb zo'n klein vermoeden dat dat jaar ongeveer om zal zijn. In het nieuwe CK liggen de kletsen al te wachten ...
   
 • 3. 2 juli 2020 18:54 - cd
     Zullen we maar besluiten met te zeggen dat Herman een boerejaar had ? gg
   
 • 2. 2 juli 2020 18:51 - cd
     Ik had tegen JdG dezelfde farce, in het begin van het tornooi al. Tijdsoverschrijding op zet 14 of zo iets, in een licht betere stelling. Net dat halfje extra dat Gert tot winnaar van de poule maakte en mij op de 2e plaats hield. Je zou zeggen, correspondentie tijd genoeg, maar let op : in een 3d systeem blijven er na 1 zet nog slechts 2d59' over !
  In mijn corr partijen speel ik als ik kan, steeds partijen van 5 of 7 dagen per zet, maar ik speel er dan ook 13à16 verschillende partijen mee. Soms moet ik "vakantie" nemen om niet hopeloos in tijdnood te geraken. Als je dat vergeet, en gaat door je vlag, dat is echt balen.
   
 • 1. 2 juli 2020 17:44 - Quinten
     Tja die partij tegen herman is ongelukkig verloren op tijd. Een paar keer geprobeerd in te loggen op lichess voor ik vertrok op verlof via mijn mobiel. Lukte niet en nadien niet meer op tijd aan gedacht uiteraard. Sorry voor het stomme einde!
   
RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube  Picasa 

Skotto

10 gokken geregistreerd

Laddertoernooi

Verplichte aanmelding

6 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

Afgelopen partijen 4TT NEW

1 jaar geleden

10 jaar geleden

Fotoalbum

Handig