Reactie lezen/toevoegen

European Online Chess Championschip

Mijn reactie

5 reacties op dit artikel

 • 5. 11 juni 2020 11:35 - cd
     ja, Lino waarom niet, 't is zo eens iets anders.
   
 • 4. 11 juni 2020 7:29 - LH
     Hallo Carlo

  zo schaken?

  https://www.schachbund.de/news/erste-vereine-oeffnen-ihre-spiellokale-wieder.html?fbclid=IwAR2wm2UI0jxxxwKo5RfK2kyEDGpAsbgLFqH7yLKR7u5dHj1-cW9o-vpTKCY
   
 • 3. 10 juni 2020 23:00 - cd
     Jan V, je bezorgdheid ontroert me, ik heb eens goed nagedacht maar ik speel toch wel mee in Brugge. Ik heb vandaag betaald. Ik trakteer mezelf wel met twee keer een hotel overnachting de dinsdag en de zaterdag, en de overige dagen met een treinbiljet 1e klasse, dat moet de zaak acceptabel en troostbaar houden, niet ? Wat moet een mens anders doen, ik kan naar Rimini vliegen, of Catollica, verschrikkelijk veel jaren geleden zat ik in de buurt, in Lugano, Timman signeerde daar zijn boek voor mij, 7/3/1983 "Het groot analyse boek" 't is prima zoals het nu is, Jan, Brugge is piekfijn voor mij, meer dan behoorlijk. Kom midden in dat tornooi nog maar eens goededag zeggen, net zoals je 2 jaar geleden deed in Charleroi, dan drinken we samen elk een Karmeliet of drie, die ik stiekem op de trein zal hebben meegebracht.
   
 • 2. 1 juni 2020 14:06 - Jan V
     Ik zie dat Maarten en Carlo zullen deelnemen in Brugge. Ik heb her reglement der nog eens op nagelezen en zal niet meedoen. Ik vrees namelijk dat het daar geen leuke bedoening wordt. Geen kijkers , je mag ook niet rondlopen en naar andere borden gaan kijken. En als de partij gedaan is : weg wezen ! Niet wat napraten een den toog... nee, dat wordt niet leuk.
   
 • 1. 15 mei 2020 13:53 - Jan V
     schaken in Corona-tijden : zie https://sites.google.com/view/brugsemeestersbe
   
RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube  Picasa 

Laddertoernooi

Verplichte aanmelding

11 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

Afgelopen partijen 4TT NEW

1 jaar geleden

10 jaar geleden

Fotoalbum

Handig