Reactie lezen/toevoegen

Jeugdtoernooi Turnhout

  Op 1 november werd in Turhout het 7de criteriumtoernooi georganiseerd. Er deden 209 spelers mee waaronder vier jeugdspelers van SKOG. Het toernooi was goed georganiseerd, veel volk en goede sfeer.

  Benjamin speelde in de B reeks (-16 ) met 11 deelnemers. Hij behaalde een degelijk resultaat met 3 punten uit 7 partijen. De reeks werd gewonnen door Parcival Rogge van LSV Chesspirant. Maarten kwam uit in de C reeks (-14 ) met 19 deelnemers en behaalde ook 3 punten geheel volgens de elo logica. Winnen tegen de lagere en verliezen tegen de hogere elo's. Deze reeks werd gewonnen door Tyani De Rycke, ook lid van Chesspirant.

  In de F reeks (-8) met 43 spelers speelden Matthias en Vince. Voor Matthias was het zijn eerste deelname aan een groot toernooi. Hij speelde goed en kon 4 partijen winnen van de 9. Vince heeft iets meer ervaring in het spelen van toernooien. Hij won zijn eerste zeven partijen.Verloor de achtste waardoor er 2 leiders waren met 7 punten bij de start van de laatste ronde. Vince kon zijn negende partij winnen terwijl zijn concurrent zijn partij verloor. Vince won dus het toernooi met 8 punten uit 9 partijen. Proficiat Vince! Alle vier hebben weer wat bijgeleerd en plezier beleefd. Dit jaar zijn er nog drie criterium toernooien waarvan de eerste op 11 november in Zottegem.

Mijn reactie

2 reacties op dit artikel

 • 2. 3 november 2019 18:51 - Pascal
     Knap, Vince!
   
 • 1. 3 november 2019 11:25 - CD
     Een hele dikke proficiat Vince (en Rudi ook natuurlijk), misschien wordt dat een eerste stao naar iets heel mooi !
   
RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube  Picasa 

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

1 jaar geleden

10 jaar geleden

Fotoalbum

Handig