Reactie lezen/toevoegen

Laat het clubkampioenschap beginnen!

  Het is al meer dan 10 jaar geleden dat er nog zo'n grote bende schakers het clubkampioenschap aanvatte. Reeksen 1, 2 en 3 worden telkens bemand door 9 spelers en spelen een dubbele ronde. Reeks 4 speelt met z'n 15 een enkele ronde. Dat geeft in totaal maar liefst 42 spelers. Waw! De paringen zijn vanaf nu beschikbaar.

   Als je bent ingelogd op de site, vind je links je persoonlijke speelkalender terug en in het menu bij 'Mijn Skog' de volledige contactlijst.
  Lees zeker ook het reglement nog eens na, verwittig tijdig bij afwezigheden en maak er allen weer een sportief en boeiend toernooi van!

  Voor wie op een dinsdag geen partij te spelen heeft, maar wel graag wil schaken, is er steeds het Laddertoernooi. Zorg dat wel dat je er stipt om 20u bent voor de paring, of meld je aan via de link hier rechts op de site. Je kan daar meteen ook een gokje wagen in onze Skotto.

Mijn reactie

1 reactie op dit artikel

 • 1. 29 augustus 2019 12:02 - cd
     Hmm, leuk natuurlijk. Even wat gegevens opgezocht van Bruno Morez uit de 4e afdeling, gekwoteerd met 0 punten. Hij blijkt 1262 fide elo te bezitten vanuit de Noorse Schaakfederatie. (Nog) geen voor de KBSB. Dan zijn we weeral gerust...
  Iedereen een gezellig kampioenschap gewenst met nul algemene forfaits !
   
RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube  Picasa 

Clubavond

Geannuleerd

0 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

1 jaar geleden

10 jaar geleden

Fotoalbum

Handig