Reactie lezen/toevoegen

Open Brasschaat

  Deze week wordt het jaarlijkse open toernooi van Brasschaat gespeeld. Naar goede gewoonte zijn er opnieuw een aantal SKOG'ers aanwezig. Na vijf ronden is Daniel het beste bezig. Met vier punten staat hij momenteel op een gedeelde vierde plaats. Andere SKOG'ers zijn Patrik (momenteel 3 punten), Jan (met 2.5 ptn.), Maarten en Herman (met 2.0 ptn.), en Carlo en Jan die voorlopig 1.5 hebben. Bovenaan het klassement zijn er nog twee spelers met vijf op vijf: Belgisch kampioen Daniel Dardha, die een miniatuurtje won tegen IM Docx, en Stefan Colijn, die GM Dgebuadze versloeg. Zij spelen morgen een belangrijke onderlinge partij.

Mijn reactie

2 reacties op dit artikel

 • 2. 21 augustus 2019 21:12 - Herman Callens
     Ik zie de paringen net. Tja. Je hebt natuurlijk volledig gelijk, en als het mooi om zien is morgen, des te beter, ongeacht de afloop. Maar het is wat jammer dat spelers van dezelfde ploeg elkaar punten moeten proberen af te snoepen. Hoe dan ook, naar de partij zelf kijk ik wel uit. En uitkijken zal ik ook doen ...
   
 • 1. 21 augustus 2019 20:27 - Jan V
     En morgen is het Herman tegen Maarten. Scherp op pen maar, Herman, ik heb enkele partijen van Maarten bekeken : een genot voor het schaak-oog.
   
RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube  Picasa 

Skotto

34 gokken geregistreerd

Laddertoernooi

0 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

1 jaar geleden

10 jaar geleden

Fotoalbum

Handig