Reactie lezen/toevoegen

Feesten in Gent

  Het moet niet altijd over verre tornooien en de wereldtop gaan, ook dichterbij gebeurt wel eens wat. Zo werd te onzent (ruim gemeten) het 42ste Eastman Open van Gent afgewerkt,  en daarnaast ook het Eastman 55+. Respectievelijk met maar liefst (bijna) 250 en 51 gegadigden. Bij wijze van spreken trok het schaakgebeuren meer volk dan de bekende lokale Feesten, geplaagd als ze werden door de helse warmte, al was die er ongetwijfeld ook op de schaaklocaties. Om met de SKOG-deur in huis te vallen:

  … in dat 55+-tornooi speelde goed volk mee, o.m. onze Daniel won het tornooi ook, met 4,5/5 en onze hartelijke gelukwensen! Met een zelfde score maar minder scheidingspunten eindigde Rudi Knors van Deurne op de 2de plaats. Ander goed volk: Jacques, de enige SKOG’er in het Open tornooi, die iets verderop finishte, te weten de 193ste stek, met de niet-onfraaie score van 3,5/9 (de twee makkelijkste hapjes niet meegerekend behaalde hij 1,5/7 tegen gemiddeld 1816 ELO, ruim 300 en wat eenheden boven het eigen ELO).

  Mooi werk allemaal!

Mijn reactie

4 reacties op dit artikel

 • 4. 30 juli 2019 11:10 - Herman Callens
     Mijn excuus allereerst aan Stefan. Een mens vergeet soms dat de gewoonst lijkende spelling niet de juiste is.

  Dank aan Patrik, die zo alert was om op te merken dat er iets niet klopte, maar ook aan Jan, die met subtiele ironie de enige echte juiste schrijfwijze aanreikt: Stefan Docx.

   
 • 3. 28 juli 2019 22:05 - Jan V
     Goed gezien van P. Boekman. Maar laat ons er een compromis van maken en ik stel Docx voor....
   
 • 2. 28 juli 2019 21:01 - Patrik Broekmans
     Het is Stefan Dox,Herman.
  In de laatste ronde slaagde Bart Michiels erin ,gebruikmakend van de tijdnood van zijn tegenstrever Ansell,de negende en laatste pa
   
 • 1. 28 juli 2019 21:01 - Patrik Broekmans
     Het is Stefan Dox,Herman.
  In de laatste ronde slaagde Bart Michiels erin ,gebruikmakend van de tijdnood van zijn tegenstrever Ansell,de negende en laatste pa
   
RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube  Picasa 

Skotto

80 gokken geregistreerd

Laddertoernooi

0 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

1 jaar geleden

10 jaar geleden

Fotoalbum

Handig