Reactie lezen/toevoegen

Jan V kampioen reeks 2

  Tijdens een inhaalmatch vrijdag tussen Jan en Mart viel de stand in reeks 2 in zijn definitieve plooi. Jan won de partij en dus ook de reeks. Knap werk, Jan. Welkom in reeks 1! Jan en Carlo zullen het podium verder aanvullen.

Mijn reactie

2 reacties op dit artikel

 • 2. 14 april 2019 12:22 - Jan T
     Proficiat, Jan!
   
 • 1. 14 april 2019 9:50 - herman
     Die Jan V ziet eruit (alsof het klinkt) als Jan de Vijfde, cf. Karel V (keizer Karel), of Henry V, Edward V en George V (Engelse koningen), e.a. "vijfde" heersers in een of andere dynastie. En misschien is het ook wel keizerlijk/koninklijk als je een ronde voor het einde al zeker bent van de kampioenstitel, en nog de kans hebt om met 1,5 punt voorsprong de reeks te winnen. Al zal ene Patrick er alles aan doen om het niet zo ver te laten komen, wat zeg ik, om zichzelf in de middenmoot te hijsen. We kijken alvast uit naar de ultieme schermutselingen.

  Proficiat aan de laatste kampioen (en ook de eerder bekende kampioenen) en de andere medaillewinnaars! En om stout te eindigen: wat als ik erbij was geweest? (Er is helaas geen prijs voorzien voor de leukste antwoorden op die vraag, wegens mogelijke antwoorden zat …)
   
RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube  Picasa 

Skotto

39 gokken geregistreerd

Laddertoernooi

1 speler aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

1 jaar geleden

10 jaar geleden

Fotoalbum

Handig