Reactie lezen/toevoegen

Medewerkers gezocht!

  Vrijdag 24 en zaterdag 25 mei vindt in het fort van Mortsel Sound of Science plaats. Het is een evenement voor jong en oud waar allerlei verenigingen en instanties een plek krijgen om mensen warm te maken voor wetenschap. Omdat schaken en wetenschap volgens de organisatoren ook samengaan, is ons gevraagd een stand te bemannen. We hebben daar 'ja' op gezegd.

  Concreet zullen we een demobordzetten met prijsvraag (bv. mat in twee), en er zullen tafels staan met genoeg stoelen om partijen te spelen, mogelijk houden we ook een mini-simultaan, we zorgen voor folders met informatie en op andere ideeën zijn we nog aan het broeden. Onze vraag: de stand moet permanent bemand worden door twee clubleden. Omdat het geen gratis evenement is, moeten we bovendien tegen 1 mei laten weten wie dat zijn (je krijgt dan een gratis toegangsticket). We dachten aan permanentie in schijven van enkele uren, zo heeft ieder ook nog tijd om wat rond te lopen. Hieronder vind je de tijdslots.

  Graag een berichtje terug als je het ziet zitten op één of meer van die momenten onze club te vertegenwoordigen. Bedankt alvast!

  za. 25 mei: 10-12 uur 12-14 uur 14-16 uur 16-18 uur 18-21 uur.

Mijn reactie

3 reacties op dit artikel

 • 3. 21 maart 2019 10:41 - Heidi
     ik kom ook helpen waar nodig
   
 • 2. 20 maart 2019 18:07 - Jan T
     Hebben zich al gemeld: Kenneth, Mart, Ghislain, Jan T, Pascal ...
   
 • 1. 18 maart 2019 9:36 - Pascal
     Ik kom graag ergens zaterdagnamiddag helpen
   
RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube  Picasa 

Skotto

33 gokken geregistreerd

Laddertoernooi

0 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook