Reactie lezen/toevoegen

Tony en Roger naar finale!

    Twee halve finales in de Beker Adams die alle kanten op konden, maar het waren de anciens die aan het langste eind trokken. Tony maakte in no time brandhout van Pascals openingsfantasietjes en Roger won later op de avond tegen Jeroen.

    We mogen dus een spetterende finale verwachten tussen twee spelers die elkaar zeer goed kennen. Tony won de Beker nog nooit, maar werd wel al verschillende keren clubkampioen in '85, '87, '88 en '89. In '86 eindigde hij tweede na... Roger. Roger won de Beker wel al eerder in 2008. Kan hij 10 jaar na datum de Beker een tweede keer mee naar huis nemen of kan Tony zijn palmares aanvullen met een bekertrofee? We weten het komende dinsdag.

    Zowel in de finale als in de troosting worden de kleuren dinsdag om 19u55 geloot. In de finale moet Tony winnen, in de troosting Pascal.

    Zorg dat je er zeker ook bij bent, want terwijl deze vier Skoggerts hun partij in het kleine zaaltje spelen, zal de grote zaal ingenomen worden door Robert Schuermans, die beide partijen live van commentaar zal voorzien. Skoggers en niet-Skoggers, wees welkom op deze niet te missen avond!

Mijn reactie

0 reacties op dit artikel

RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube  Picasa 

Laddertoernooi

0 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

1 jaar geleden

10 jaar geleden

Fotoalbum

Handig