Reactie lezen/toevoegen

Individueel LK: Update

  Ondertussen zijn in het Individueel Ligakampioenschap de zes eerste ronden afgewerkt. Ronden vijf en zes werden vorig weekend gespeeld in het SKOG-lokaal. In de open reeks leed Jeroen zondag een eerste nederlaag. Hij doet met voorlopig 4.5 punten wel nog steeds mee bovenaan het klassement. Voor Carlo verloopt het toernooi moeizamer. Hij kon nog geen partij winnen en heeft na zes ronden één punt (daar komt in ronde zeven nog een punt bij door een bye). In de expertenreeks staat er geen maat op IM Stefan Docx, die tot nu toe alle partijen wist te winnen.

Mijn reactie

2 reacties op dit artikel

 • 2. 9 januari 2018 15:12 - cd
     Arme Carlo yes indeed. Ik ontdekte (pas) gisteren dat ik in mijn partij van zaterdag jl. opgaf na een blunder van mijn tegenstrever, in de mening zijnde dat hij over een paardenvork beschikte. Maar hij verliest gewoon de kwaliteit. Ik behoor vanaf nu dus tot de gilde van schakers die ooit eens ten onrechte of verkeerdelijk opgaven in plaats van te winnen. Ik zou dit nooit aan de buitenwereld prijsgeven hebben, maar die rotpartijen verschijnen helaas allemaal genadeloos op de liga website ! Overigens bedankt Herman, ze zullen me nog eens extra met mijn neus in de shit duwen !
   
 • 1. 9 januari 2018 13:18 - Herman Callens
     Arme Carlo, want je doet 'm nog een punt te kort: op de site vind ik de partij Carlo-Laeremans, 4de ronde, 1-0 in 19 zetten. Verder twee remises. Dus 2 uit 6, en straks 3 uit 7. Er is natuurlijk marge voor progressie (bij Stefan Docx niet), maar het is maar half zo kommer en kwel (of dubbel zo goed) als voorgesteld. Hartje onder de riem, dus!
   
RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube  Picasa 

Skotto

81 gokken geregistreerd

Laddertoernooi

0 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

Schaakfabriek

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

1 jaar geleden

Fotoalbum

Handig