Reactie lezen/toevoegen

Ligakampioenschap van start

  Dit weekend werden in Lier de eerste twee ronden van het Ligakampioenschap gespeeld. Er zijn dertig deelnemers, waaronder ook twee SKOG'ers in de open reeks. Jeroen is één van de hoogst geklasseerde spelers in de open reeks, en begon dan ook met twee op twee. Carlo verging het minder goed, hij begon met twee nederlagen. Volgend weekend al worden de volgende ronden gespeeld in Mechelen.

Mijn reactie

3 reacties op dit artikel

 • 3. 19 december 2017 18:16 - Jan T
     @Carlo: het forfait van Robert zal geen invloed hebben op de organisatie van het LK.
   
 • 2. 18 december 2017 10:53 - cd
     Na het 2e weekend, ditmaal bij de Mechelse staat Jeroen, hoogste ranking, mee op kop met 3.5 op 4 en behoudt alle kansen op verovering van de eerste prijs. Ik scoorde anderhalf op twee na het mislukte eerste weekend, en sta nu op de 13e plaats van de 20, precies daar waar mijn ranking mij verwacht.
  Bij de experten is er het nieuws dat Robert Schuermans na de eerste ronde algemeen forfait heeft gegeven, na een meningsverschil maar ik weet helemaal niet waarover en ik heb het ook niet gevraagd. Ik hoop dat daardoor de laatste drie ronden, voorzien bij SK Deurne, niet in het gedrang komen. Ronden vijf en zes gaan door bij de SK Oude God op 6 en 7 januari - heren van het bestuur, is de zaal gereserveerd op die zaterdag- en zondag ?
   
 • 1. 10 december 2017 23:06 - cd
     Kijk, dat bedoel ik nu, woorden proberen te schrijven van meer dan tien letters zouden ze moeten verbieden !
   
RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube  Picasa 

Skotto

46 gokken geregistreerd

Laddertoernooi

0 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

1 jaar geleden

Fotoalbum

Handig