Reactie lezen/toevoegen

Clubkampioenschap

  Wegens het groot verschil in aantal gespeelde partijen is het moeilijk al enige tendensen te zien, maar we proberen even. Eén ding is wel duidelijk: reeks 1 lijkt terug gecatapulteerd naar de jaren '90 toen SKOG een periode kende tijdens dewelke in de hoogste afdeling de ene korte remise na de andere werd geschoven.

  Ook nu zijn er slechts 2 partijen niet op remise geëindigd. Maar schijn bedriegt. Anno 2017 werd er voor elke partij keihard geknokt. Daniel voert momenteel het klassement aan, maar met reeds 3 remises heeft hij toch al meer toegevingen dan gewenst moeten doen.

  Reeks 2 lijkt zo'n reeks te worden waarin iedereen van iedereen kan winnen. Carlo doet dat - ondanks zijn nederlaag van gisteren - voorlopig het best.

  In reeks 3 won Jacques als enige al zijn partij. Hij staat dan ook op kop, samen met Gert die wel al een partij meer speelde.

Mijn reactie

1 reactie op dit artikel

 • 1. 18 oktober 2017 16:44 - Jan T
     Hm, echt kort kun je de remises in onze reeks in het algemeen toch niet noemen. Gisteren hebben Dries en ik toch alweer een knokpartij tot in de late uurtjes afgeleverd...
   
RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube  Picasa 

Laddertoernooi

0 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

1 jaar geleden

Fotoalbum

Handig