Reactie lezen/toevoegen

Alain en Pascal naar finale

  Tijdens de halve finales van de Beker Adams dinsdagavond wonnen Alain en Pascal hun partij van respectievelijk Dries en Jan. Opmerkelijk: beide partijen duurde slechts 17 zetten. Daar zat het scherpe spel zeker voor iets tussen. Volgende dinsdag worden de finale en de troosting gespeeld, terwijl de partijen live becommentarieerd worden in de grote zaal voor het publiek. Iedereen welkom!

  Finale: Pascal - Alain
  Troosting: Jan - Dries

Mijn reactie

3 reacties op dit artikel

 • 3. 22 mei 2017 21:29 - Pascal
     Ik heb er nog twee meer: Een Gameknot-partij uit 2010 en een partij uit het toenmalige Neventoernooi van 1990. Ik was toen 14 jaar en verloor in minder zetten.
   
 • 2. 22 mei 2017 17:22 - atal
     Volgens mijn datebase heb ik 4 keer tegen Pascal gespeeld ! 2 Klubkampioenschap 1 Beker en 1 x tegen de kerstman 2 jaar gelden in Deurne :-) zal zeker een heel boeiende partij worden !

   
 • 1. 22 mei 2017 16:31 - Pascal
     Alain en ik speelden al eerder eens in het zaaltje: voor de troosting van de Beker in 1997, exact 20 jaar geleden dus. Toen was er nog sprake van de 'Beker Stuer' en was 'het zaaltje' het lokaal waar schakers die wensten te roken tijdens de partij naar werden verbannen.
   
RSS-feed  SKOG op Facebook SKOG op Twitter Youtube  Picasa 

Skotto

46 gokken geregistreerd

Laddertoernooi

0 spelers aangemeld

Dagelijkse puzzel

Laatste reacties

Belgian Chess History

Liga Antwerpen

SKOG op Facebook

Actueel

Kalender

1 jaar geleden

Fotoalbum

Handig